Ne znamo da li smo vam već otkrili ali Alicia Vikander je naša omiljena nova glumica!

Zavoleli smo je još u Royal affair, da bi nas kupila u maestralnom Guy Ritchie filmu The Man from U.N.C.L.E. Švedska glumica je potom briljirala u filmu The Danish Girl i Ex Machina, ali i melodrami Testament of Youth u kom joj je partner bio Kit Harington (John Snow).

Senzualna, nekako mila i šarmantna Alicia predstavlja mladost i lepotu u svom najlepšem izdanju. Pritom je uspela da izgradi autentičan, očaravajuć stil kombinujući dnevne boho-chic kombinacije sa eksplozivnim večernjim glamurom postajući jednaka senzacija u modnom svetu kao i na filmskom platnu

Alicia se tako ne plaši da svoje omiljene cvetne haljine iskombinuje sa smelim, kožnim čizmama. Iako je ambasador Louisa Vuittona, mlada glumica je veliki fan takođe Chanela, Proenze Schouler, Rodartea i Stelle McCartney.  

Na premijeri filma Jason Bourne u kom glumi kraj Matta Damona, Alicia se pojavila u lepršavoj, maksi haljini Rodartea tople nijanse ćilibara koju krase apstraktne, bele tačke i zabavni karneri koji su kompletnoj haljini dali jedan butterfly (leptir) efekat.

Njen bronzanomaslinasti ten, skupljena kestenjasta kosa u nisku punđu i potpuno odsustvo maskare zaokružili su ovaj glamurozan look koji nam se prilično svideo.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija