Nakon što je danima pohodila prve redove najvećih revija na Nedelji visoke mode i uspela da izazove lavinu pozitivnih komentara povodom svog besprekornog stila, Celine je rešila da je vreme za malu pauzu.

Pri tome ne mislimo bukvalno na pauzu, jer se ova vredna dama već prepustila poslovnim obavezama, odnosno organizaciji i pripremi konceta koji se održao u AccorHotels Arena u Parizu, u okviru letnje turneje.

Ona se, napuštajući hotel u kom je odsela, zahvalila fanovima, dala autograme, ali i nastavila da nas impresionira svojim modnim stilom....

Posle izvrsnih kombinacija koje su jednim delom obeležile nedavno održanu Nedelju visoke mode, Celine je prošetala jednako upečatljivu modnu kombinaciju koju su mnogi ocenili odličnom, ali je i uporedili sa stilom Olivije Palermo.

Naime, Celine je ponela zelenu haljinu midi dužine sa potpisom Guccija, koja je ukrašena dugmićima i velikim cvetom koji krasi okovratnik. Osim ovih statement detalja, ova chic kreacija poseduje zvonaste rukave, koji sežu do sredine zgloba.

Zelena haljina, zajedno sa sandalama i torbom u istoj boji je izvrsno stajala poznatoj pevačici, ali je i osvežila i učinila mlađom.

Upravo ovim outfitom, Celine nam je dokazala da je konačno došlo vreme za evidentnu promenu stila, što nas jako raduje!

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija