Bivša manekenka Victoria's Secreta, Ana Beatriz Barros je svoj BIG day provela na plažama Mikonosa, u jednoj od najskupljih venčanica i na jednoj od najglumorznijih zabava!

Ne postoji lepši period za pravljenje luksuznog venčanja od leta, a u skladu sa toplim vremenom i lepršavom letnjom energijom lepa manekenka je rešila da Mykonos bude mesto u kome će proslaviti početak svog braka.

Lepa Ana zajedno sa, sadašnjim suprugom i biznismenom, Karim El Chiaty blistala je u predivnoj čipkanoj venčanici sa potpisom slavnog Valentina.

Sa dugačkim, prozirnim šlepom koji je pratio beli veo, kao i atraktivnim off sholuder izrezom dekoltea koji je otkrivao ramena, Ana je izgledala kao romantična princeza iz bajke.

Posebno su nam se svideli nešto duži čipkani rukavi, na kojima se smenjuju različite vrste čipke, kao i dekolte koju su uokvirili efektni čipkani detalji. 

Divna messy pletenica, ukrašena poljskim cvećem je dala posebnu dozu romantike, i stopila se sa morskim atmosferom, suncem i plažom...

Nakon hoda ka matičaru, sudbonosnog da i poljupca koji su zabeležili fotografi Ana Beatriz se uputila ka proslavi , i nastavila da se zabavlja sa svojim prijateljima, među kojima su bile i manekenke Victoria Secreta.  

Foto: Instagram / matmazzafera

Foto: Instagram / douglasbismarchi

Foto: Instagram / amal.events

Foto: Instagram / matmazzafera

Foto: Instagram / alessandraambrosio

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija