Natalie nismo videli već duže vreme, a razlog za to je naporno snimanje scena za naučno fantastični film "Planetarium", na kome je glumica vredno radila mesecima unazad.

Sada kada je film je gotov, najvažnije je napraviti dobru promociju, zbog čega se lepa glumica, zajedno sa čitavom ekipom, uputila u Veneciju gde je ponosno i ekskluzivno otkrila da je opet u drugom stanju!  

Koliko je važno predstavljanje na jednom od najuticajnijih filmskih festivala u Veneciji, možete samo da pretpostavite, jer ovaj italijanski grad je trenutno okupio creme de la creme svetskog džet seta, ali i najpoznatije ljude iz sveta filma. 

Upravo zato, bilo je od velike važnosti odabrati savršenu kreaciju za dugo očekivanu premijeru. I, kako smo i očekivali, Natalie je ponovo ukazala svoje poverenje Dioru, brendu sa kojim glumica ima dugu istoriju saradnje.

Lepa glumica je za pojavljivanje na crvenom tepihu odabrala da ponese dugu belu haljinu, tačnije couture dizajn koji je specijalno napravljen za nju. Elegantna kreacija na prvi pogled izgleda sasvim obično, ali njen savršen kroj i naravno Natalina skladna figura, sa blago zaobljenim trudničkim stomakom, "odradili" su svoje. 

Naime, ova jednostavna ali efektna haljina savršeno prati siluetu, a posebno je zanimljiv izrez na jedno rame, koji je dao efekat glamuroznosti. Upravo ovaj seksi detalj nas je oduševio, jer osim što otkriva rame, on se pretvara u dugački ogrtač, a sav "višak" materijala pada u slojevima.

Kako bi ceo look zadržao notu klasike, Natalie je skupila kosu u punđu, i svoju lepotu naglasila diskretnom šminkom, u vidu crnog ajlajnera i sjaja za usta. 

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija