SJP je uspela da napravi haos kod STC fanatika izjavom da bismo uskoro mogli da gledamo nove epizode ili filmski nastavak kultne serije "Sex and the city".

51-godišnja glumica koja ovih dana promoviše svoju najnoviju HBO seriju "Divorce" kojom se vraća na male ekrane posle skoro pa 12 godina pauze, je napomenula kako ni ona, niti njene koleginice nisu rekle konačno "zbogom" snimanju legendarne serije koja je kasnije bila pretočena i u film, i to ne jedan, već dva!  

"Nijenda od nas nije rekla NE. Još uvek ne znam da li će to biti novi film ili nastavak serije, ali uskoro će najverovatnije opet da vas zabave Carrie, Miranda, Charlotte i Samatha. Koliko sam upućena trenutno producenti još uvek većaju da li da vraćaju seriju na male ekrane ili da snimimo još jedan film." 

Parker je zajedno sa koleginicama - Cynthia Nixon, Kristin Davis i Kim Cattrall igrala u sada već megapopularnoj seriji, u periodu od 1998. do 2004., da bi se čuvena četvorka okupila snimajući prvo jedan film 2008., a zatim i drugi 4 godine kasnije.

Sada, nakon 12 godina pauze, SJP se vraća na mali ekran uz pomoć nove HBO serije "Divorce", koji ju osmislila Sharon Horgan, irska spisateljica i zvezda serije Catastrophe.

Parker u seriji glumi sa Thomas Haden Churchom ženu čiji brak se raspada. Totalno suprotnu ulogu Carrie, kolumnistkinje koja nema sreće u ljubavi, i dane mahom provodi družeći se svoje tri tako različite i lude drugarice. 

Glumica koja je u braku sa Matthew Broderickom već 19 godina je izjavila kako je bilo zanimljivo naći se u ulozi žene kojoj se ceo svert ruši, otvarajući neko novo poglavlje u njenom životu i neke nove muškarce na tom putu koji blago koketira sa "prevarom" jer je glavna junakinja svo vreme udata za svog supruga...

"Lično znam ljude koji su imali dugoročne afere iako su bilu u 'srećnim' brakovima. To nije tako neobično u današnjem svetu. Te afere su neki alternativni svet, ali ne škode niti povređuju nikoga ako niko od supružnika ne sazna naravno, ili postoji neki prećutni dogovor." 

Divorce počinje sa prikazivanjem 11. oktobra. Do tada, prisećamo se najzabavnijih momenata iz serije "Sex and the city" s nadom da ćemo ipak uskoro gledati seriju, a ne film... 

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija