Posle duže pauze u svojoj glumačkoj karijeri, Sienna se konačno može pohvaliti novim filmom The Lost City of Z, čija premijera je održana pre nekoliko dana u Njujorku.

U želji da zablista na red carpetu i na događaju koji je veoma bitan za razvoj njene karijere Sienna je odabrala da ponese jednu neobičnu kreaciju koju potpisuje poznata italijanska modna kuća, i kako su mnogi ocenili, pogrešila je u tome. 

Iako je reč o Pradinom odelu koji smo imali priliku da vidimo na MFW, na reviji za proleće 2017., Sienna je očigledno napravila loš izbor jer je njena ženstvenost pala u drugi plan, dok se celokupan utisak odnosio na neukus i kič.

Naime, poznata tridesetčetvorogodišnja glumica je za ovo glamurozno veče odabrala crno odelo koje se sastoji od crop pantalona i kimona, koji je osvežen crvenim končanim vezom oko okovratnika.

Prada je u novoj kolekciji očigledno bila inspirisana efektnim detaljima, jer kimono osim crvenog veza poseduje zlatni kaiš, i upečatljivo mint perje na kraju rukava. 

Iako su pantalone bile klasične, one su takođe ukrašene perjem u crnoj boji, što je dodatno učinilo ovu kombinaciju neukusnom, pogotovo za jedan bitan događaj, kao što je premijera.

Celokupnu modnu kombinaciju, Sienna je začinila crvenim sandalama sa platformom i malom crnom torbom koje nisu mogle da zamaskiraju ovaj, po mišljenju mnogih, kič stajling.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija