Koliko god mislili da život jedne slavne kraljice se isključivo odnosi na uživanje, Letizia svojim aktivnim radom dokazuje suprotno. Iako danas ima kraljevsku titulu, bivša novinarka i televizijska voditeljka svakodnevno ima brojne dužnosti i obaveze koje se odnose na važne sastanke, susrete sa zvaničnicima i državnicima zemalja.

Upravo tada imamo priliku da vidimo njene najbolje odevne kombinacije koje su mahom, kako prilični jednoj kraljici, elegantne, sofisticirane i klasične, sa malom dozom seksipila, koji je zadužen za naglašavanje ženstvenosti.

Poslednji važan događaj koji je uveličala svojim prisustvom je sastanak za CSME (španska konfederencija za mentalno zdravlje) a za ovu svečanu priliku, lepa Letizia je odabrala jedan fantastičan outfit.

Pogledajte na sledećoj strani najnovije izdanje španske kraljice... 

PageBreak

Naime, ona je ponela pensil suknju sa grafičkim elementima koja joj je stajala kao salivena, a dužina malo iznad kolena je otkrila njene vitke i divno oblikovane noge.

Uz ovu suknju, Letizia je iskombinovala klasične komade neutralnih boja kao što su svilenkasta drap bluza dugih rukava i njena omiljena Hugo Boss jakna.

Što se tiče aksesoara, kraljica je i tu briljirala, te je ponela Magrit salonke iste nijanse kao jakna, i Angel Schlesser clutch torbicu u narandžastoj boji koja je uspela da razbije montoniju i učini ovaj outfit veoma trendi.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija