Nakon VS revije i after partyja o kome se danima pisalo, manekenka Adriana Lima u istom duhu nastavlja da obilazi glavna dešavanja u gradu.

Iako je rado viđena zvezda na najglamuroznijim eventima, lepa Brazilka je u istoj meri posvećena i humanitarnim, te se često odaziva na pozive dobrotvornih organizacija. 

Ovog puta se pojavila na događaju Evening of Music, Art, Mischief and Performance koji je organizovala Madonnina neprofitna organizacija Raising Malawi u Majamiju. 

Za ovu važnu i veoma elegatnu priliku, Adriana je izabrala da ponese fantastičnu plišanu haljinu, koju potpisuje kolumbijski dizajner Haider Ackermann.

Zahvaljujući odličnom kroju, članica VS anđela je u prvi plan istakla sve svoje atribute, te je cele večeri mamila poglede prisutnih gostiju.

Na sledećoj strani pogledajte zavodljivo izdanje lepe Adriane...

PageBreak

Prelepa manekenka je ostavila sve bez daha kada se ove večeri pojavila u maksi haljini od pliša, sa dubokim prorezom, koji nam je pružio pogled na njenu perfektno izvajanu figuru, koja je rezultat napornog vežbanja i odricanja.

Iako pretežno zatvorena, ova haljina zahvaljujući fantastičnom je u potpunosti istakla sve Limine atribute, dok je duboki šlic sa strane stavio akcenat na njene dugačke, seksi noge.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/ellesrbija/