Sigurni smo da znate da Jennifer Lawrence poslednjih mesec dana promoviše svoj najnoviji film "Passengers", jer smo se trudili da svakodnevno pratimo kretanje lepe glumice, i izveštavamo vas sa najnovijim informacijama.

Tako se nakon uspešne premijere filma u Parizu i Londonu, Jenn vratila na američko tle gde poslednjih dana vredno radi na promociji, te gostuje na mnogobrojnim televizijskim i radio stanicama.

U okviru medijskih nastupa, svakako najvažnije veče je premijera u Los Anđelesu, a popularna glumica se ovog puta posebno potrudila da izgleda sveže, negovano i lepo.

Osim njenog savršenog beauty izgleda, svi pričaju o beloj haljini koju potpisuje modna kuća Dior.

Na sledećoj strani pogledajte outfit Jennifer Lawrence...

PageBreak

Zvezda filmskog serijala "Hunger games" svoje poverenje ukazala je modnoj kući čije je zaštitno lice već nekoliko godina unazad. Jennifer je izabrala da ponese bajkovitu belu kreaciju iz kolekcije za proleće 2017., koja je pretvorila u pravu princezu.

Bela haljina koja se sastoji od pamučnog korseta i dugačke tulle suknje od tila, bila je savršen izbor za ovo veče- jer je Jenn postigla veoma elegantan izgled.

Posebno nam se sviđa suptilan detalj u vidu srca izrađenog od crvenih kristala, kao i bele trake na leđima koje su ojačavale korset, ali i usmerile svu pažnju na njena lepa i negovana leđa. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/ellesrbija/