Jedna od najlzgodnijih članica VS brenda, Adriana Lima, samo što je završila sa poslovnim obavezama koje se odnose na veliki show, a već je krenula istim tempom da radi na promotivnim aktivnostima.

Tako je zanosna Lima dane provodila u Njujorku, uglavnom družeći se sa novinarima i voditeljima kojima je davala intervjue, govoreći o svojoj 16. po redu reviji koju radi za poznati brend veša, kao i o daljim planovima u karijeri.

U pauzi između gostovanja u emisijama koje se emituju na poznatim američkim TV stanicama, Adriana je vreme provodila u šetnji, te nas je svako njeno pojavljivanje na ulicama podsetilo na catwalk show.

Zaista, lepa manekenka je vidno popravila svoj stil, te kristale i često predubok dekolte zamenila nešto svedenijim odevnim komadima- koji se oslanjaju na poslednje modne trendove.

Tako je brazilska lepotica nosila fantastičan kostim od pliša, kožnu haljinu sa zipom, kaput asimetričnog kroja i vatrenocrvenu haljinu.

Na sledećoj strani pogledajte 4 šik kombinacije Adriane Lime...

PageBreak

Za prvo zakazano gostovanje u emisiji Wendy Williams, Adriana je želela da izgleda trendi i da se oseća udobno. Tako je odabrala da ponese crveno odelo od pliša, koje se sastoji od zvoncara i nešto dužeg blejzera. Preko njega je obukla crnu bundicu na vezivanje, i svoj look začinila visokim lakovanim cipelama koje su je učinile još vitkijom.

Već sledećeg dana, manekenka se pojavila na događaju Corkcircle Hosting Sword & Sound. Na ovoj elegantnoj večeri, Lima je blistala u uskoj kožnoj haljini koja na prednjoj strani poseduje ukrasni zip. Upravo on je u pravoj meri stavio akcenat na njen dekolte, i izvajane noge.

Na sledećoj strani pogledajte preostale outfite Adriane Lime...

PageBreak

Adriana Lima je napravila ponovo dobar modni izbor, kada je išla u posetu Aol Buildu kako bi uradila još jedan intervju. I ovog puta se opredelila za crvenu boju, u vidu klasične haljine sa dugim rukavima. Svedena i prefinjena kreacija je bila pravi izbor za ovaj poslovni dan, i osim nje, mi smo zapazili fantastične crvene cipele sa trakom koja se uvija oko noge.

I tu nije kraj njenim poslovnim obavezama- ali ni šetnji stajliš outfita.

Lepa Brazilka je imala još jedno ugovoreno snimanje na NBC televiziji, u informativnoj emsiiji Today Show. Ovog puta, Lima se pojavila u sivoj asimetričnoj haljini sa rol kragnom i kratkom kaputu. Ovog puta svoje omiljene visoke štikle, zamenila je ravnim baletankama, što nije umanjilo njen seksepil. Ona je i dalje izgledala jednako zavodljivo i lepo.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/ellesrbija/