Sa velikom količinom žute boje, nekoliko šljokica i ogrtača, crveni tepih ovogodišnjih Golden Globes nagrada bio je ipak uskraćen za bele kreacije. Poznata kao dama koja nikada ne prati pravila, Sarah Jessica Parker se na ovom događaju pojavila u raskošnoj Vera Wang venčanici, te svojim modnim izborom uspela da se izdvoji od ostatka zvanica koje su mahom birale unikatne, raskošne haljine najpoznatijih dizajnera današnjice. 

Pre zakazanog eventa, slavna glumica je premijerno prikazala deo looka na svom Instagram profilu: jednu koja otkriva detalje na haljini i drugu koja nam je dala pogled na dugački šlep i otvorena leđa.

Prelepa venčanica iz najnovije Verine bridal kolekcije je očigledno bila dobar izbor za prvo glumičino pojavljivanje na ovim prestižnim dodelama, nakon 10 godina. Jednako zapažena je bila njena punđa koja je kompletan auditorijum i goste podsetila na slavnu frizuru princeze Leje, koju je u "Star Wars" ovekovečila nedavno preminula glumica Carrie Fisher ... 

Na sledećoj strani pogledajte kako je izgledala Sarah Jessica Parker...

PageBreak

Raskošna bela haljina poseduje nešto dublji V izrez koji je otkrio dekolte poznate glumice, a satenski rukavi su dodali potrebnu dozu glamura.

Foto: Instagram / sarahjessicaparker

Donji deo haljine koji se širio u veliko zvono bio je zadužen za cinderella momenat.

Foto: Instagram / sarahjessicaparker

Osim rukava svakako najatraktivni su delovi koji otkrivaju ramena i leđa, ali i dugački šlep, koji je izgledao romantično i bajkovito. 

Svetlucavi detalji na struku, metalik nakit i prelepa punđa sa pletenicom savršeno su se uklopili uz ovo sofisticirano izdanje SJP.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/