Samo što smo zakoračili u novu godinu, a već smo počeli da predviđamo nove trendove koji će zasigurno vladati u narednim mesecima. Pored izbora cipela i torbi, jedan od nama najvažnijih je onaj koji se odnosi na denim. 

Tako smo se zapitali kakav jeans će obeležiti period ispred nas?

Sudeći prema pisanju američkih modnih portala, pravi primer IT modela farmerica je upravo onaj koji je, nešto ranije, prošetala manekenka Rosie Huntington-Whiteley. Reč je o udobnom i prijatnom jeansu visokog struka, koji blago prati siluetu tela. Nogavice su ravne, a sama ivica je neporubljena, tako da je konac ostavljen da visi.

Iako sežu do sredine članka, ove farmerice poseduju interesantne štepove koji izdužavaju figuru, a posebno dobro izgledaju sa širokim kaišom, poput ovog koji je ponela Rosie.

Pogledajte o kom modelu je reč na sledećoj strani...

PageBreakJoš jedna velika prednost je činjenica da se mogu kombinovati uz gotovo sve modele obuće- od poludubokih čizmica do salonki i sandala na štiklu. Dakle, ako je važna udobnost, volite da isprobavate nove trendove i ne plašite se da eksperimentišete, onda zaista morate da posedujete ovaj model farmerica.

Foto: Instagram / dailyrhw

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/