Prošlo je dosta vremena od kada smo poslednji put videli Amal Clooney u javnosti. I moramo da priznamo da nam je baš nedostajala, kao i njene odlične odevne kombinacije. Da joj je pauza prijala, pokazala je na premijernom prikazivanju novog dokumentaraca "The White Helmets" u Londonu, u organizaciji Clooney fondacije.

Tako se Amal pojavila zajedno sa svojim suprugom Georgeom, dok su foto-reporteri pokušavali da zabeleže svaki korak zaljubljenih supružnika.

Iako su odmah krenule špekulacije da je lepa crnka trudna, nas je ipak najviše zanimala njena kombinacija, tačnije prelepa Dolce & Gabbana cvetna haljina, kao i odličan izbor aksesoara uz pomoć kojih je advokatica začinila svoj celokupan look.

Na sledećoj strani pogledajte najnovije izdanje Amal Clooney...

PageBreak

Amal je izgledala predivno u mini haljini cvetnog dezena sa crnom pozadinom na kojoj su se smenjivale crvene, ljubičaste i narandžaste ruže.

Uz ovu upečatljivu haljinu, veoma jednostavnog kroja koja je prekrila blago zaobljen stomak advokatice koji je i pokrenuo glasine o trudnoći, Amal je izabrala savršenu nadogradnju!

Naime, supruga holivudskog glumca je odlučila da se posluži stylish trikom Kate Moss koja je uvek znala kako da ženstvenu, cvetnu haljinu učini pravim rokenrol komadom, finiširajući je atraktivnim crnim čarapama sa radom i kratkim crnim čizmicama. 

Svoju kosu, Amal je uvila u velike prirodne talase, dok je šminka bila veoma nežna. 

Foto: Instagram / promistorytellersofficial

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/