Popularna pevačica i glumica Jennifer Lopez je odlično započela novu godinu.

Ona je zaboravila brojne neprijatne događaje iz prošlosti i, prema pisanju stranih portala, otpočela novu emotivnu vezu, ali se i posvetila svojoj muzičkoj karijeri koju prate brojni nastupi na sceni. 

Tako je zgodna Latina trenutno stacionirana u Los Anđelesu, a svoje slobodno vreme koristi za izlazak i druženje sa prijateljima. Jer mini odmor je potreban svakome!

Uputivši se ka poznatom italijanskom restoranu La Scala, pevačica je uslikana u jednoj fantastičnoj odevnoj kombinaciji koja se odnosi na glavne trendove sezone.

Naime, ona je uparila šik košulju sa dumićima i dugačke čizme od antilopa, te nikada nije izgledala izazovnije.

Na sledećoj strani pogledajte outfite J. Lo...

PageBreak

Zgodna brineta je klasičnu haljinu zamenila nešto dužom belom košuljom, a preko nje je obukla tanak sivi džemper koji ju je dodatno grejao. Donji deo košulje je ostavljen da viri, a dozu elegancije dali su perfektna kragna i manžetne na rukavima. 

Sive, blago naborane čizme od prevrnute kože preko kolena i bela tote torba predstavljaju odličan izbor aksesoara, uz pomoć kojih je J. Lo nadogradila svoj look. 

Koliko se svima dopao ovaj look, govori činjenica da mnogobrojni fanovi dele fotografije lepe pevačice, uz komentare da bi trebalo više da se okrene minimalizmu, i nešto jednostavnoj paleti boja, koja joj tako dobro stoji. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/