Britanska modna ikona, Victoria Beckham, još jedna je zvezda koja trenutno boravi u Parizu, a glavni razlog posete ovog grada je svakako Nedelja visoke mode.

Poslednji dani januara su rezervisani za ovaj važan modni event, pa tako Vicky zajedno sa svojom porodicom uživa u svim čarima Grada svetlosti.

Van fashion weeka, ona obožava da se šeta pariskim ulicama te su tako poznatu dizajnerku usnimili fotoreporteri, koji je doslovno prate na svakom koraku. Upravo tada, Beckhamova je prošetala fantastičnu color-block odevnu kombinaciju koja je iznenadila mnoge njene fanove.

Ovo je bio još jedan pokušaj priklanjanja bojama, za koje smo već odavno utvrdili da joj dobro stoje, tako da je Victoria izgledala više nego sjajno u ovom stajlingu.

Na sledećoj strani pogledajte outfit Victorije Beckham...

PageBreak

Jasne linije i precizan kroj koji prati siluetu tela je njen prepoznativ look, dok neočekivana kombinacija plave i narandžaste predstavljaju pravo iznenađenje. 

Vicky je uparila narandžaste pantalone širokih nogavica, iz njene pre-jesen/zima kolekcije, sa plavom košuljom koja dolazi iz njene ready to wear kolekcije 2017. Rezultat je fantastičan!

Dok su tonovi komplementari jedan drugome, ovaj baggy stil se može nositi na posao, ili za večernji izlazak ako se upari sa štiklama i bretel majicom.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/