S obzirom da je veći deo januara provela u Njujorku, poznata blogerka i trendseterka Olivia Palermo poslednjih nekoliko dana boravi u Parizu, a svoju radost nam svakodnevno pokazuje na Instagramu. 

Razlog je jasan: nedelja visoke mode je događaj koji se ne propušta, te privlači veliki broj uticajnih ljudi iz zabavne i modne industrije.

Tako je Olivia viđena u prvom redu na reviji Diora u outfitu koji se, od glave do pete, sastoji iz komada pomenutog brenda.

Street style zvezda je i ovog puta pokazala vešto stilsko umeće koje poseduje, te je na neobičan način uparila tople odevne komade, sa classy aksesoarima. Tako je postigla fantastičan winter white outfit, koji se oslanja na poslednje trendove.

Na sledećoj strani pogledajte outfit Olivije Palermo...

PageBreak

Dugačke crne čarape verovatno čine osnovu vaše zimske garderobe, ali da li ste ikada mislili da budete malo kreativniji, kada ih stilizujete? Olivia Palermo nam je pokazala neočekivan način kako da ih nosimo: ispod crop belih pantalona! 

Iako nas ovaj model pantalona asocira na leto, one se u kombinaciji sa prijatnim džemperom, krznenim kaputom, crnim čarapama i čizmama, pretvaraju u kul odevan komad- koji "radi" i u zimskim prilikama.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/