Zbog mnogobrojnih poslovnih obaveza, manekenka Gigi Hadid živi na relaciji između dva grada, a prve dane ferbuara provela je upravo u Njujorku. 

Tako je atraktivna plavuša više puta uslikana na ulicama Velike jabuke, a njene fotografije su obišle ceo svet. 

Kako smo mogli da primetimo, zbog dosta nižih temperatura u odnosu na one u L.A, Gigi je za šetnju gradom odabrala veoma topao i udoban outfit koji je veoma šik, a može se nositi u svim dnevnim prilikama. 

Gigi je sada svoj omiljeni komad- crop top zamenila toplom bluzom, a umesto iscepanog jeansa, koji često nosi, ona je rešila da obuče kožne pantalone. One su izuzetno stajale vitkoj manekenki, te je kompletan stajling dobio veliki broj pozitivnih komentara. 

Na sledećoj strani pogledajte outfit Gigi Hadid...

PageBreak

Dvadesetjednogodišnja manekenka je uslikana ispred hotela, kada je napuštala svoj apartman, u uskim crnim pantalonama od kože koje su se odlično uklopile sa kratkim čizmicama, te zbog iste boje vizuelno izdužile već duge manekenkine noge.

Preko svega, Gigi je obukla zeleni kaput sa duplim kopčanjem inspirisanim military stilom, a posebno su upečatljivi ukrasni detalji na rukama i zlatni dugmići. 

Ujedno, ovo je primer savršenog outfita za dan koji se može nositi u raznim prilikama- od posla do šetnje. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/