Angelina Jolie ne spada u osobe koje se previše eksponiraju u medijima. Čak i pre bolnog i turbulentnog razvoda od Brada Pitta, glumica je retko kada davala intervjue i pojavljivala se u javnosti ukoliko to nije bila premijera nekog njenog filma, govor pred Ujedinjenim nacijama i humanitarne obaveze koje su iziskivale javni nastup.

Zato je bilo za očekivati da se povuče iz javnosti maksimalno nakon razvoda i posveti deci i svojim uobičajnim dobrotvornim radom. Ovih dana videli smo je u Kambodži, rodnoj zemlji njenog usvojenog sina Maddoxa, gde je održana premijera njenog filma "First They Killed My Fahter".

Pojavivši se u maksi haljini jarke pink boje Jolie je opovrgnula tvrdnje magazina People koji je početkom godine objavio fotografije premršave glumice uz natpis da se Jolijeva bori za život. Naprotiv, Angie izgleda prilično dobro i zdravo što je obradovalo sve njene fanove.

Ekipa BBC Newsa uspela je sa Angie da uradi kratak intervju, njen prvi nakon razvoda u kome se glumica emotivno otvorila pred medijima, pričajući o razvodu koji je uticao ne samo na nju, već i šestoro dece koliko Brad i Angie imaju. U vrlo dirljivom live intervju glumica je vidno potrešena i sa suzama u očima otkrila da joj je sam rastanak teško pao...   

"Ne bih previše da pričam o tome. Mogu samo da kažem da je bilo i još uvek je prilično teško. Mi smo porodica i uvek ćemo biti porodica. Znam da su se mnogi našli u toj situaciji, ali moja bol je samo moja," izjavila je glumica koja je za vreme razgovora zaplakala nekoliko puta. 

Nakon što su papire za razvod predali u septembru, slavni par se tek u januaru dogovorio da zamrznu borbu oko starateljstva nakon nekoliko nemilih događaja. Da se podsetimo, Jolie je inicirala razvod nakon incidenta koji se desio na porodičnom povratku iz Francuske. Brad i Angie su putovali privatnim avionom za Los Anđeles kada je prema navodima glumice Pitt udario posvojenog sina, 15-godišnjeg Maddoxa.  

"Deca su mi prioritet, samo su mi oni bitni! Zbog njih se i trudim da preguram i nađem način da budem jača, jer sam im potrebna." 

Angie se na premijeri filma pojavila u društvu dece - Maddoxa (15), Paxa (13), Zahare (12), Shiloh (10) i osmogodišnjih blizanaca Knoxa i Vivienne.

Najstarijeg sina Jolieva je usvojila 2002. godine dok je snimila Tomb Raider film u Kambodži. Nakon Maddoxa, Angie je usvojila još dvoje dece - Zaharu iz Etiopije i Paxa iz Vijetnama. U braku sa Pittom, glumica je rodila troje biološke dece- Shiloh, koja je rođena u Namibiji, i Vivienne i Knoxa koji su rođeni u Francuskoj..

"Sve što radim u životu, trudim se da bude na čast mojoj deci. Nadam se da sam svojoj deci dobar uzor, neko ko im daje uvid u to kakvi treba da budu u odnosu prema ljudima, i šta sve mogu da postignu ako samo požele."

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/