Nedeljama pre velike dodele Oskara raspravljalo se o nominacijama, predviđali su se dobitnici, i naravno spremale su se najglamuroznije odevne kombinacije.

Tako je samo nekoliko dana pre održavanja ceremonije, u medijima se pojavila rasprava i međusobno prepucavanje između dizajnera Karla Lagerfelda i glumice Meryl Streep. Navodno, poznata glumica je u poslednjem minutu odustala od Chanel kreacije za crveni tepih, a njen PR tim je saopštio da će joj druga modna kuća platiti određeni iznos za nošenje njihove toalete. 

Nakon toga su usledila izvinjenja koja su objašnjena kao nesporazum, a ceo svet se nakon ovog događaja zapitao koga će slavna glumica izabrati za veliko veče kao što je Oskar? 

Na opšte iznenađenje fanova, glumica je francusku modnu kuću zamenila Elie Saabom, libanskim dizajnerom koji odeva najveći broj poznati ličnosti za crveni tepih. Da li je ovo bio dobar izbor, ili ne možete pogledati i sami oceniti...

Na sledećoj strani pogledajte red carpet izdanje Meryl Streep...

PageBreak

Na elegantnom crvenom tepihu Meryl se pojavila u neobičnoj kreaciji Elie Saaba koja se sastoji iz pantalona i off the shoulder bluze koja se širi u dugački šlep.

Modro plava boja, detalji poput delikatnog veza i tankog kaiša na struku, kao i izrez gornjeg dela koji je stavio fokus na ramena, učinili su ovu kreaciju drugačijom, i veoma upečatljivom. 

Foto: Instagram / maglebanon

I ako su mnogi upoređivali Chanel haljinu koju je Meryl probitno nameravala da nosi, moramo da priznamo da je izbor Meryl i njene stiliste Micaele Erlanger bio impresivan i neočekivan. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/