Iako većina ljudi još uvek priča najviše o možda i najneprijatnijem momentu u istoriji Oskara kada su Boni i Klajd greškom proglasili film "La La Land" za Najbolje ostvarenje umesto "Moonlight", mi smo i dalje fokusirani na stil koji smo videli tokom najluđe filmske noći.

Vanity Fair žurka je možda imala i bolji red carpet od Oskara. Za to se mahom pobrinula Kate Bosworth koja je izgledala kao moderna Grace Kelly u J.Mendel haljini, ali i nekolicina supermodela na čelu sa Adriana Limom koja je na VF party donela priličnu dozu seksepila.   

Brazilska lepotica se na after partyju Oskara pojavila u zlatkastoj maksi haljini, pripijenoj uz telo, poluzatvorenog dekoltea koja je naglasila njen vitak stas. Šminka je bila više nego egzotična i zavodljiva s naglaskom na mačkaste oči koje je Lima našminkala sa trendi narandžastom senkom i ajlajnerom, držeći ostatak prilično svedenim i prirodnim.

Zalizana kosa, zlatna metalik box clutch torbica i viseće minđuše potvrdile su Limin status jedne od najseksepilnijih žena na planeti!

Za razliku od Lime koja je ispratila glavni trend #gold, njena sunarodnica Alessandra Ambrosio je išla na siguricu izabravši vatrenocrvenu haljinu koja sigurno odgovara njenom temperamentu i erotičnoj lepoti. Duga, svilena haljina otvorenog, seksi dekoltea i šlic izgledala je kao krojena za ovu brazilsku lepoticu.

Nalik Limi, Ambrosio je svoju kosu stilizovala u zalizanu punđu, ali je šminku ipak smirila, stavljajući akcenat na raskošno poprsje i samu haljinu. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/