Kalifornijska lepotica Bella Hadid trenutno boravi u Gradu svetlosti, u koji je otputovala radi poslovnih angažmana. Ipak, u slobodno vreme, kao i svaka druga mlada devojka, Bella obožava da šeta ulicama i obilazi poznate pariske kafee.

Tako su je fotoreporteri primetili kada se uputila ka jednom restoranu, a za ovu priliku manekenka je odabrala da ponese elegantan outfit, koji je savršen za večeru sa prijateljima.

Ono što je evidentno, Bella je bar na kratko zaboravila na njujorški stil te se opredelila za francuski, a to dokazuju i fotografije na kojima se vidi kako je lepa brineta uparila omiljene komade Parižanki.

Na sledećoj strani pogledajte outfit Belle Hadid....

PageBreak

Opredelivši se za crvenu, koja joj tako dobro stoji, lepa Bella je istupila na ulice u crvenom vunenom kaputu na preklop, koji poseduje divno krojenu kragnu i efektno dugme. 

Iako nismo otkrili šta se ispod krije našu pažnju su posebno osvojili aksesoari, kao što su dugačke crne čizme i crna beretka. Upravo ova vrsta kape je glavna asocijacija na stil Parižanki, žena koje posebnu pažnju obraćaju na detalje. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/