Tradicionalna Vanity Fair zabava je glamurozna kao i sama ceremonija Oskara, a u prilog tome govori činjenica da veliki broj holivudskih zvezda koje nisu među nominovanim pa ni gostima prosto opseda poznati after party u želji da prošeta najraskošnije toalete!

Zato pored selekcije najbolje odevenih zvanica na dodeli nagrada, posebnu pažnju posvećujemo after-partyju koji sledi odmah posle svečanosti, a koji okuplja VIP zvanice iz sveta glume, ali i modne i zabavne industrije.

Jedna od njih je Jessica Alba, glumačka zvezda i poslovna žena koja je uvek rado viđen gost na IT dešavanjima, a njeno pojavljivanje je izazvalo opšte oduševljenje svih pristnih. Pored prirodne lepote i blistavosti, koju nam redovno pokazuje, Jess je za ovo veče spremila raskošnu haljinu i širok osmeh koji nije skidala sa lica. 

Divna kreacija svetloplave boje, za koju se odlučila, dolazi iz prolećne Ralph & Russo kolekcije, i upravo zbog boje, lepršavog materijala i detalja od tila, ona nas podseća na nadolazeću veselu sezonu. 

Na sledećoj strani pogledajte outfit Jessice Albe...

PageBreak

Prelepa Alba je zasenila sve kada je zakoračila na crveni tepih odevena u svilenu maksi haljinu, divne plave boje koja poseduje dubok dekolte i još dublji šlic koji je otkrio njene blago preplanule noge. 

Ralph & Russo kreacija je nadograđena i efektnim detaljima u vidu raskošnih cvetova od tila, koji su dali dozu nonšalancije ovoj haljini. 

Uz ovu haljinu Jess je uparila srebrne sandale na platformu i klač torbicu, aksesoare koji su se divno stopili sa pastelnom nijansom ove kreacije. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/