Iako je već nedeljama unazad prolazila kroz težak period u svom životu, poznata glumica i rediteljka Angelina Jolie rešila je da nastavi dalje i da se najviše fokusira na poslovna dostignuća.

Tako je nakon premijere filma "First They Killed My Fahter", zelenooka lepotica dobila angažovanje u Londonskoj školi ekonomije u kojoj će imati zvanje profesora. Na putu ka školi, odnosno svom prvom predavanju, Angie je prošetala jednostavan i sofisticiran look, koji se sastojao od elegantnog kaputa divne kesten boje i salonki na špic.

Naravno, nama nije mogao da promakne i njen vidno svežiji i lepši izgled, koji je dokaz da vreme zaista čini svoje.

Na sledećoj strani pogledajte outfit Angeline Jolie...

PageBreak

Kao što smo već spomenuli, Angelina je za svoje prvo predavanje odabrala prelep braon kaput, koji osim upečatljivog okruglog izreza poseduje i velike ukrasne džepove. Iako nismo mogli da vidimo celokupnu kombinaciju, shvatili smo da se ispod njega krije crna haljina midi dužine, komad koji glumica obožava da nosi.

Držeći se elegancije, ona je uparila visoke crne salonke na špic i Stella McCartney "Beckett" torbu od glatke kožu, koju smo već viđali na zvezdama među kojima su Taylor Swift, Jennifer Lawrence, Miranda Kerr, Gwyneth Paltrow... 

I dok smo ostali oduševljeni njenom elegancijom i sofisticiranošću, za koju je pre svega zaslužan outfit, moramo da peiznamo da Angie izgleda veoma lepo, sveže, i čini nam se da je sve loše što iz prošlosti konačno ostavila iza sebe.

Samo nekoliko dana ranije holivudska glumica je primećena u jednoj poznatoj londonskoj knjižari, i naravno njene fotografije su veoma brzo obišle ceo svet. Osim širokog osmeha, i vitkog stasa koji je već prepoznatljiv za Angie, ona nam je predstavila i jedan predivan beli kaput sa kopčanjem na preklop. ispod koga je nosila košulju za nekoliko nijansi svetliju, i lepršavu suknju midi dužine.

Na kraju, nude salonke, tamne naočari i veliki ceger za kupovinu su upotpunili njen look.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/