Ćerka velikih holivudskih zvezda, Melanie Griffith i Dona Johnsona, Dakota pojavila se na glamuroznoj večeri Power Stylists Dinner koja se održala u Los Anđelesu. 

Zvezda oba filma iz serijala "Fifty Shades of..." koji je nedavno dobio svoj novi nastavak i ovog puta je izazvala pažnju svih prisutnih svojim neobičnim outfitom.

Osim crvene boje, koja se smatra najatraktivnijom i najprivlačnijom, za ovaj efekat zaslužan je neobičan kostim koji se sastoji iz pantalona i tunike. Najinteresantniji je sam materijal - fina antilop koža, od koga se sastoje ovi komadi.

Naravno, Dakota je svoj look začinila prigodnim aksesoarima kao što su papuče sa platformom i zlatna torbica, koji su u njen pariski šik uneli mrvičicu orijentalnog stila.

Na sledećoj strani pogledajte outfit Dakote Johnson...

PageBreak

27-godišnja glumica se na ovom događaju pojavila u crvenim pantalonama ravnog kroja i bluzi dužine iznad kolena, a oba komada su izrađena od mekane prevrnute kože. Ovaj kostim je divno stajao Dakoti koja je poznata po skladnoj i lepo oblikovanoj figuri.

Osim njega, glavni fokus je bio na bordo papučama koje poseduju platformu, pa su glumici vizuelno dodali koji centimetar više, kao i zlatna "džakasta" tašna koju je Dakota sve vreme nosila u ruci. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/