Čast je ukazana jednoj drugoj Trump dami. U pitanju je Lara Trump, supruga Donaldovog sina Erica koja je nedavno otkrila da par iščekuje svoje prvo dete. Zgodna plavuša je pozirala za američko izdanje Hello magazina, za koji je i intervju dala.  

“Eric i ja vodimo normalan život. Najviše volimo da provodimo vreme u kući koju imamo malo izvan Njujorka, u kojoj možemo da se osamimo, izolujemo, opustimo i uživamo. Samo mi i naši ljubimci. Čak i novi nivo obezbeđenja koji zahvata i nas, nije to promenio jer ljudi koji rade za Tajnu službu vole svoju zemlju i učinili bi sve za nju."

Naravno, novinare je zanimao i njen odnos sa predsednikom Trumpom, njenim svekrom.

"Donald je pre svega čovek koji mnogo voli svoju porodicu. Takođe je veliki zabavljač koji obožava velike porodične večere na kojima uvek ispriča neku zanimljivu priču iz svoje mladosti, ili fakultetskih dana. Kada su ta porodična druženja, zabava je zagarantovana. Smejemo se, pričamo, uživamo u zajedničkim momentima. On ima veliko srce i svaki svoj slobodan trenutak posvetiće porodici." 

Lara se osvrnula i na Ivanku i Melaniju izjavivši kako obe imaju vanserijski stil nakon što je otkrila da najviše voli kreacije Oscara Garcije-Lopeza, bivšeg učesnika Project Runwaya koji je i za ovaj editorijal obukao Laru.  

Iako je ovo bilo prvo modno snimanje neke Trump žene od kada je Donald inaugurisan u predsednika SAD-a, ovo nije prvi put da se Lara pojavila u kreacijama kubanskog dizajnera. Nekoliko puta zaredom zgodna snaja Donalda Trumpa je prošetala koktel haljine u jarkim nijansama Garcije-Lopeza tokom predsedničke kampanje. 

Pored Oscara, Lara je veliki fan i modela koje potpisuju Sophie Theallet, Zac Posen, Tom Ford, Marc Jacobs i Phillip Lim.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/