Da li postoji nešto što Victoria Beckham ne može da ponese? Teško! Posebno ako je u domenu basica! Nakon što je predstavila svoju pristupačnu kolekciju za Target u kojoj nijedan komad ne košta ispod 70 dolara, Victoria je demonstrirala koliko je uticajna u modi i poželjan saradnik za modnu industriju, te ne sumnjamo kako bi se uskoro mogla da osvane još neka saradnja sa high street brendovima...

U svakom slučaju, Victoria predah od posla zna se kako koristi i sa kim - family time!

Da, da. Victoria Beckham koliko god da je uposlena, uvek ima vremena za porodicu. Dok su momci već prilično odrasli i samostalni (mada i oni vole da se druže sa mamom) njena mezimica Harper još uvek je mala te ako nije sa tatom ili dadiljom, onda je sa mamom.

Britansku dizajnersku smo tako ugledali na ulicama Londona u šetnji sa ćerkicom, i to u prilično sportskom izdanju.

Pogledajte na sledećoj strani sportsko izdanje britanske dizajnerke...

PageBreak

Victoria i Harper su iskoristile prve prolećne dane za šetnju londonskim ulicama.

To je bila prilika da nam britanska dizajnerka pokaže svoje najopuštenije izdanje koje se baziralo na basic fashion-forward komadima. Naime, Beckhamova je izgledala krajnje casual dok je šetala u crnim Adidas helankama, crnoj majci i bomberki, dok se u sferi obuće opredelila za patike Yeezy Boost 350 v2 Zebras koje potpisuje reper Kanye West.

Njen Adidas kačket je bio savršen dodatak kompletnom izdanju koji je ispratila i medena Harper odevena u zelene helanke, belu Nike majicu i crvenu jaknicu. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/