Poslednjih nekoliko meseci mlada princeza od Monaka, lepa Charlotte Casiraghi sve je prisutnija u medijima. Za to je zaslužno njeno sve češće pojavljivanje na događajima poput Fashion weeka, zatim tradicionalnog Rose Balla i veliki broj humanitarnih događaja na kojima unuka Grace Kelly dolazi u svojstvu VIP zvanice.

Na UNICEF gali koja je održana u Njujorku, Charlotte Casiraghi je došla u romantičnoj maloj beloj haljini Giambattiste Vallia, demonstrirajući kako je upravo ova kreacija savršena alternativa maloj crnoj haljini za prolećne glam događaje...  

Pogledajte na sledećoj strani najnovije izdanje lepe monaške princeze...

PageBreak

Casiraghijeva haljina je urađena od makram ćipke koju krasi arapski vez, a pored prozirnih dugačkih ladylike rukava, V izreza krase je tanke crne trake oko struka koje improvizuju elegantne kaiščiće.

Swing suknja od nekoliko slojeva, dužine do članka je stvorila princess momenat, dok je ceo look zaokružila crnim kaputom i takođe crnim cipelicama sa kaiščićima.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/