Tokom proteklih Nedelja mode imali smo priliku da pratimo najnovije street style trendove. Modne obožavateljke isticale su se noseći haljine različitih boja, krojeva i materijala, inspirisane aktuelnim kolekcijama i trendovima.

Bela široka haljina sa karnerom, haljina-košulja, haljina-korset, haljina-kaput, ili haljina od tila u stilu Carrie Bradshaw? 

Odlučite se za svoju omiljenu haljinu i budite zanosne ovog toplog i vedrog proleća!

1. Haljina-košulja

Foto: Instagram/viviharle

Haljine-košulje jedan su od naših omiljenih izbora. Međutim, pripazite na dužinu. Sve češće se nose košulje koje nisu dužine haljina. Birajte pristojnu dužinu, nesvakidašnji model, i neće vam manjkati pažnje. Imajte na umu da je vojničko zelena jedna od najatraktivnijih boja sezone!

2. Haljine s korsetom

Foto: Instagram/collagevintage2

Korset, pojas, steznik - sve što imate u ormaru učiniće vas neodoljivo privlačnom ove sezone kada je struk u prvom planu! Ako, pritom, odaberete i crnu kožu - moćan i provokativan izgled je zagarantovan.

3. Haljina-kaput

Foto: Instagram/christopher.peterson

Idealno je vreme da prošetate ovaj model haljine dok god ne otopli toliko da sve kapute sklonimo iz garderobera. Saudijska princeza Deena Abdulaziz je na protekloj Nedelji mode ponela kaput-haljinu u florescentno pink boji i oduševila sve modne zaljubljenike!

4. Haljina od tila

Foto: Instagram/dior

Crnu haljinu od tila popularizovala je Maria Grazia Chiuri za Dior. Haljine su lepršave, do poda i pravo su modno osveženje za proleće. Pripremite se za vamp i rok izgled, obucite sako i gde god pođete - ostavićete utisak.

5. Bela haljina

Foto: Instagram/styledumonde

Za one koji preferiraju udobnost i komfor, široke haljine sa karnerom, ili neobičnog kroja, pravi su izbor. Proleće i leto donose belu boju, ali i dijapazon jarkih boja koje su se istakle na proteklim Nedeljama mode: pink, narandžasta, žuta, crvena... Ukombinujte ih sa šik maramom ili ešarpom i izgledajte fantastično.

Priredila: Tara Đukić

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE>>>https://www.instagram.com/elleserbia/