Poznata glumica pojavila se premijeri filma Wizard Of Lies u Njujorku, u kome pored kolege Roberta De Nira tumači glavnu ulogu. Zanosna plavuša na svečani događaj došla je u društvu supruga, Davida E Kelleya, poznatog producenta sa kojim je u braku više od dve decenije.

Obučena od glave do pete u crno, blago uvijenih plavih uvojaka i diskretne šminke, 59/godišnja zvezda sijala je bez mnogo truda.

Klasičan kroj sakoa koji je ponela, isticao se ustručenim delom koji je naglašavao njenu skladu figuru, duboko sečenim V izrezom i 3/4 rukavima - detaljima koji su ovu inače zatvorenu kombinaciju, učinili znatno otvorenijom.

Takođe klasične, pantalone na peglu, nešto širih nogavica (tipičnih za ovaj kroj) došle su do izražaja zahvaljujući visokim potpeticma.

Iako ovakav outfit može bez problema da podnese jake, naglašene aksesoare, lepa Michelle opredelila se za recept: manje je više i tako dobila pobedničko izdanje.

Kako je izgledala čuvena glumica pogledajte na sledećoj stranici:

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/