Ako postoji neka boja koja je obeležila sredinu devedesetih, to je onda lajm zelena. Prvi put smo je videli u prolećnoj Chanel kolekciji Karla Lagerfelda kada ju je iskoristio za bukle mini suknju, 1994. godine, zatim na Kate Moss koja ju je prošetala u vidu haljine na Versace Haute Couture, dve godine kasnije.

Danas ipak retko koja osoba nosi ovu boju, pogotovo ne u kombinaciji za ultra neon narandžastom, ali boja iz Clueless ere očito spada u jedne od dražih boja omiljene nam Victorije Beckham. Britansku kreatorku smo primetili na ulicama Njujorka u koji je doputovala zarad predstavljanja sosptvene Resort 2018 kolekcije.

U želji da pauzira od neutralnih izdanja, Vic se okrenula potpuno ludoj i riskantnoj kombinaciji koja je na kraju ispala pun pogodak! 

Beckham je i u prethodnim izdanja parila neobične i neočekivane boje pa smo je tako videli nekoliko puta u crvenoplavom izdanju, zatim all orange outfitu i poigravanju sa neon žutom i nude. Međutim, ovaj combo nam do sada nije servirala.

U pitanju je narandžasti tanji pulover koji je Vic nadogradila u kolor-bloking igri tirkizno zelenim pantalonama. Njena chic bob kosa, naočare, sivkaste salonke od kojih se ne odavaja i krem jakna koju je ležerno prebacila preko ruke, jasno su svima poručili: možda sam bila kraljica crne boje, ali sada sam the queen of color-blocking!  

Jedan pravi Tropicana look sa zagastim, jesenjim aksesoarima. 

Ukoliko ipak više volite njene masculine i neutralne stilske izbore, onda vas kreatorkina kombinacija koju je ponela dan kasnije neće razočarati. O kakvom izdanju je reč, pogledajte na sledećoj stranici:

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/