Sarah Jessica Parker, glumica, dizajnerka, producentkinja uskoro će predstaviti svoju prvu knjigu kao izdavač za Penguin Random House's Crown Publishing Group. U pitanju je debi knjiga Fatime Farheen Mirze koja se zove: A Place For Us. Roman u kom će u fokusu biti indijska porodica muslimanskog porekla koja već neko vreme živi u Kaliforniji, i to u trenutku kada im se udaje najstarija ćerka, izaći će ipak tek sledeće godine kako je najavljeno ispred izdavačke kuće.

U međuvremenu, Sarah nastavlja da snima svoju poslednju HBO seriju "Divorce" kojom se vratila na male ekrane posle čak 12-godišnje pauze.

Tako smo imali prilike da je vidimo na setu jedne od epizoda serije u kojoj igra Frances, neku vrstu anti-Carrie, ženu koja je 17 godina u braku, majku dvoje dece iz predgrađa zaposlenu u kadrovskoj službi jedne korporacije, koja je odbacila svoje umetničke snove zbog finansijske stiske. Robert , njen suprug - mada ne još zadugo - radi kao preduzetnik ali ni njemu baš ne ide. Frances je daleko od romantične Carriei: ona je preljubnica, narcisoidna i nevaspitana manipulatorka, ali i nekako simpatična u isto vreme.

Na setu SJP je izgledala prilično raspoloženo, odevena u midi haljinu na preklop, dugačkih rukava i vrlo atraktivnog, cvetnog printa. Tirkizna torba savršeno je zaokružila haljinu sa sličnom osnovom, kao i salonke od antilopa. Puštena kosa u blagim talasima, smokey eye, nude karmin i diskretan bronzer bili su dovoljna beauty nadogradnja za ovaj cvetni look omiljene nam SJP. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/