Da je svet otišao dođavola i da su moralni i ostali kodeksi poremećeni, svesni smo, ali još uvek verujemo da postoje neke osobe koje promovišu prave i dobre vrednosti. Posebno kada dolaze iz jedne porodice koja nije poznata po skandalima, burnim reakcijama, incidentima i aferama. Neki čuvari "normalnog".

Međutim, izgleda da i te osobe ne mogu a da ne podlegnu uticaju medija i određenih poznatih lica koji su postavili neke sulude trendove poput slikanja u kupatilu. Pomenut trend proslavile su Kim Kardashian i Emily Ratajkowski, dve dame za koje znamo da (nažalost) nemaju ničim drugim sem telom, da se pohvale. Tužno, ali istinito. 

Njihovim stopama krenule su mnoge, ali nažalost i mlade osobe kojima stvarno selfie u kupatilu ne da ne treba, nego se podrazumeva da im neće pasti na pamet da tako nešto urade. Tako smo bar mislili da razmišlja i Kaia Gerber, simpatična ćerka Cindy Crawford, njena preslikana kopija kojoj mnogi predviđaju sjajnu modeling karijeru.

Ova devojka kojoj je tek 15 godina do sada nije imala nijedan incident, niti diskutabilan momenat te nas je sve prilično šokirao njen poslednji potez - slikanje u kupatilu, ispred ogledala u belom bademantilu, spuštenom taman da otkrije ramena i gornji deo dekoltea. U opisu slike stajalo je samo "uniform" što je tek zbunilo mnoge...

Zašto Kaia? Pa ti si još dete, i to se tako vidi na ovoj slici, više nego na bilo kojoj drugoj. Nema veze što nisi ništa previše otkrila jer to bi bilo stvarno previše i za komentar, ali čak i da si starija, ovakve poze i slike priliče samo kvazi celebirty svetu koji ne zna kako drugačije da završi u medijima, a ti si mlada, slatka i tek na početku karijere. Nije ti potrebno da na ovaj način privlačiš i tražiš pažnju. 

Ovakva reakcija nije bila samo naša, već i većine njenih fanova koji su ispod slike postovali kako je Kaia "premlada" a slika "neadekvatna i nepristojna za njene mlade godine". Pročitajte u nastavku šta su joj fanovi napisali između ostalog... 

"This is sad that at her age she's already lost herself to the seedy side of modeling."

"Pretty GIRL.... sad to see this is the image you are protraying. As a mother I'd be beyond disappointed and angry... where ya at Cindy ? Maybe let's start treating our girls as such and they won't be in a hurry to grow up and show off their bodies like adult women."

"You're 15, calm down.."

"You are pretty but way too young to pose like this on social media."

"Wtf you're only 15 you should tell people that wearing a towel over your emaciated body is called a uniform."

"You don't need to become like this. You're too young. Believe it or not but we grow up too fast as is. Stay a kid and enjoy it."

"She's a model... what do you expect... she's going to be comfortable with her body... she's going to love her body. She can CHOOSE to do that publicly or privately. She's not showing her boobs... I don't see no nipples so what's the problem. Telling her she's "too young" won't stop her from posting what she wants. LET HER FEEL HERSELF."

Dok je većina oštro i burno reagovala pitajući se šta na račun ove slike imaju da kažu njeni roditelji, bilo je i onih koji su smatrali da Kaia izgleda moćno, i da na ovaj način osnažava žene, nikako da ih degradira. Među ljudima koji su lajkovali Kainu sliku bila je i manekenka Lily Aldridge, kao i Damian Hurely (15) sin britanske glumice Liz Hurley koji je u komentaru ostavio srce.

Možda smo mi preoštri, ali nama ovo nije ok, šta vi mislite? 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/