Ne znamo da li i vi reagujete isto, ali naša prva misao kad primetimo Melaniju je "kakvo manekensko držanje i manekenska figura!" pa tek onda ono što je obukla shodno činjenici da gospođa Trump ima neverovatno držanje koje sigurni smo duguje dugogodišnjoj modeling karijeri.

Zato šta god da ova žena obuče, teško da može da razočara jer u njenom slučaju ona je ta koja nosi odeću, a ne odeća nju. 

Međutim, poslednjih nekoliko nedelja naša prva reakcija je "opet sigurica". Nekako nam se čini da Melania malo počinje da liči na Kate Middleton i još neke dame zvaničnima i kraljevskih porodica koje izgledaju besprekorno u jednom trenutku, ali nakon nekoliko sličnih izdanja dosadno, jednolično.

Da, Melania jeste nosila i klasične kostime, ali i duge, maksi haljine u printu, zatim kožnu suknju, crni kombinezon sa zlatnim kaišem. Bilo je tu raznolikog kroja, šarenila u sferi boja, pa i diskutabilnih dužina i proreza (posebno u poseti Saudijskoj Arabiji) ali sada bismo voleli da Melaniju vidimo u nečemu urbanijem, modernijem, neočekivanom.

Da ponese neke sportske Stella McCartney pantalone ili Victoria Beckham suknju, pa sve to začini šik platformama ili sandalama sa ultra-luckastim printom ili da joj šminka i kosa budu drugačije...

Na ovakvo razmišljanje podstakao nas je poslednji Melanijin stilski izbor koji je prva dama Amerike izabrala za zvaničnu posetu Beloj kući predsednika Južne Koreje  Moon Ja-in i njegove supruge Kim Jung-sook.

Odevena u puderastu haljinu Rolanda Moureta i Christian Louboutin nude stiletto salonke, Trump se vratila svom ladylike stilu koji joj stoji i te kako moćno. Posebno nam se svideo peplum momenat u gornjem delu, kao i šlic na suknji koji je otkrio Melanijine zategnute, manekenske noge. 

Da se razumemo, i dalje smo njeni veliki fanovi, ali priželjkujemo da je vidimo kako više eksperimentiše. Kad već ima manekensku firguru i držanje, greota da se ne igra s modom. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/