Primećujemo da Pamela koja se proslavila ulogom u seriji Baywatch i kao Playboy zečica, polako odustaje od svojih već na prvu loptu provokativnih izdanja i sve više svodi svoje kombinacije na jednostavnem čak i šik varijante.

Očigledno da u njenom slučaju modna zrelost ide sa godinama. 

Zgodna žena sa oblinama nije provocirala ni malo sa svojom beach kombinacijom, ali ipak je mamila uzdahe u četvrtak kada se prošetala plažom u čuvenom francuskom letovalištu.

Letnja, lagana haljinica na pruge diskretno pada na ramena - ovde nema ni D od ala Pamela dekoltea, ali ima jedna doza prefinjene fransuske odmerenosti. Baš kako i priliči jednoj dami! Zato nas je u prvi mah i podsetila na veličanstvenu Brigitte Bardot!

Široki kaiš sa velikom šnalom, baletanke i torba od slame za plažu su dopunile njen chic izgled. 

Puštena divlja plava kosa koja je njen zaštitni znak je ušla u prvi plan zajedno sa crnim oversize naočarima. Pam je izgledala ležerno i neopterećeno  i moramo dodati da odavno nismo videli ovako opuštenu zvezdu i ako nas pitate, ovo jeste jedan savršan izgled za plažu.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/