Svetski mediji mahom insistiraju na veličanju svakog poteza poznate pevačice, bilo da je u pitanju ono čime se bavi, dakle muzika (koja je bila daleko kvalitetnija na početku njene karijere), zatim njeno uplovljavanje u dizajnerske vode, a onda i njeni modni izbori.

Ovo poslednje je u zadnje vreme zaista diskutabilno, s obzirom da se sa jedne strane može protumačiti kao sklonost ka nekoj mix & match avangardi, kao i vernom praćenju Vetements i Balenciaga modnih poklonika koji preferiraju ovaj poprilično "off" izgled.

I zaista, dobar deo njenih outfita bio je dosledan kada je u pitanju upravo taj trendi alternativni i urbani izgled sa stavom.

Ipak, ne može svako odstupanje od klasičnog da se nazove originalnim i dobrim. A to je upravo ono što se dogodilo kada je u pitanju opis njenog poslednjeg stajlinga u kome se pojavila na londonskoj premijeri filma "Valerian and the City of a Thousand Planets" u kome tumači jednu od uloga.

U pitanju je crvena, praktično balska haljina koju potpisuje Giambattista Valli, a koja se ističe prilično nelaskavim krojem.

Naime, haljina se ispod grudi širi u trapezastom obliku, ističući se faltama, te nekom vrstom karnera pri dnu, ali i neukusnim dekolteom, koji je pevačica dodatno naglasila ističući maksimalno grudi.

Duga puštena kosa koja je zalizana pri vrhu, takođe se nije uklopila u ovo izdanje, naročito ukoliko je želela da proizvede ekstravagantan efekat kome teži, a tome nije pomogao ni dijamantski nakit, kao ni crvena cluch torbica sa aplikacijama ruža.

Međutim, mediji spekulišu da je izbor ovako čudnog modela haljine možda ipak opravadan, jer kruže glasine da je Riri trudna.

Kako je izgledala Rihanna pogledajte na sledećoj stranici:

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/