Ako volite da tragate za kopijama slavnih, imamo za vas novi pronalazak!

Naime, surfujući netom pronašli smo manekenku koja neodoljivo liči na Gigi Hadid. Ne, u pitanju nije mala sličnost. Holandska manekenka i blogerka Iza IJzerman mogla bi bez problema da glumi dublerku poznatog modela u kampanjama Fendia i Versacea.

Jedina razlika između njih je građa i težina, s obzirom da je Iza plus size model, te je krase rasne obline, posebno u predelu bokova, ali ostatak im je skoro pa identičan: duga, platinasta kosa; porcelanska, divna put; pune usne; krupne oči i prćast nos... baš kao američka modeling zvezda.

S obzirom da je Gigi poluholanđanka (njena majka Yolanda je iz holandskog grada Papendrecht) i da je ista generacija kao Iza, zapitamo se da li je ovde možda reč o Parent Trap zameni? Ovo je ipak prvi put da je plavuša upoređena sa kalifornijskom lepoticom, iako su joj na Instagramu često pisali da liči na Gigi.  

"Kada sam potpisivala za MiLK, oni su postovali fotografiju na Instagram uz tekst: 'Gigi Hadid sa oblinama', te sam tada još shvatila da ličimo!" 

Ipak, to nije ubedilo Izi da liči na Gigi: "Mislim da imam više sličnosti sa Bellom."

Šta vi mislite?

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/