Navikli smo da je viđamo uglavnom u smelim i damskim izdanjima u stilu Carrie Bardshaw, koje je šetala po Njujorku i ostalim delovima sveta skoro uvek na vrtoglavo visokim potpeticama. Bilo da su u pitanju bile Manolo Blahnik salonke ili neki njen dizajnerski poduhvat, retki su bili trenuci kada je SJP bila na ravnom.

Jedino u šetnji sa decom umela je da nas iznenadi kada bi svoju street style kombinaciju finiširala patikama. Ovih dana Sarah je na odmoru, te je mahom viđamo u ležernim, prilično opuštenim svakodnevnim izdanjima koja su fokusirana na jednostavnu odeću koja je prevashodno udobna i praktična. 

Na odmoru SJP nema nikakvu neodumicu oko izbora obuće. Štikle su zvanično na odmoru, dok ona skita u ravnim sandalama koje su dragulj njene poslednje kolekcije, koje bi mnogi okarakterisali kao "ružne" sandale, uprkos činjenici da su svetlucave.

Tako smo je videli u širokoj crnoj midi haljini koju je dodatno stilizovala prugastom, takođe širokom pamučnom košuljom koju je ostavila otkopčanom. Ovako ležeran, neutralan look SJP je finiširala svojim metalik sandalama.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/