Iako je francuski stil poznat po svojoj jednostavnosti, to nikako ne znači da vodeće ikone pariskog šika moraju ostati dosledne normama, baš suprotno. Ukoliko neko ume da ponese klasičan trendovski komad na jedan originalan način, to je onda svakako žena čiji stajling mediji prate već decenijama.

Vanessa Paradis najbolji je primer kako možete da leti ostanete verni svom uobičajnom stilu, začinivši sve kul detaljima koji će kompletan look da promene na jedan efektan način! Ono što takođe "upada" u oči je činjenica kako je glumica ovaj outfit ponela u svečanoj prilici, tačnije na predstavljanju svog poslednjeg filma Chien na Locarno festivalu u Švajcarskoj.

Naime, francuska ikona filma i stila se ovoga puta opredelila na kombinezon, top komad sezone iz godine u godinu. Jarko ljubičasti kombinezon na tanke bretele, isticao se karnerom u gornjem delu i bogatim cvetnim printom.

Glumica je ovo klasično letnje izdanja nadogradila crnim sandalama na štiklu i crnom kožnom jaknom, u stilu prave Parižanke.

Razbarušena kosa kao njen zaštitni znak poslednjih nekoliko godina i šešir, doprineli su da Vanessa izgleda kao rok zvezda na odmoru! 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/