Sa naslovne strane zavodljivo flertuje očima mađarska manekenka Eniko Mihalik, inače muza fotografa top klase, odevena u popularni Monse od glave do pete!  

Pročitajte u nastavku ključne priče septembarskog broja:

Ekskluzivno za septembarski broj našeg magazina pričala je najpoznatija ruska dizajnerka Ulyana Sergeenko koja se osvrnula na svoj planetarni uspeh, zatim na heroine koje je inspirišu, ruske etno momente od kojih ne odustaje u kreiranju, ali i sam početak kada je tek bila street style zvezda i fotograf. 

Septembar vam donosi veliki TREND dodatak u kome vam otkrivamo ključne trendove za novu sezonu. Notes u ruke i hvatajte beleške jer vam donosimo uvid u boje, krojeve, dezene, detalje i modele koji će obojiti modnu jesen!

Gošća rubrike Society Icon je naša slavna manekenka Nataša Vojnović. O prvom supermodelu sa naših prostora, manekenki furioznog temperamenta, čija bi životna priča zadovoljila i Dostojevskog, žilavoj devojci iz Brčkog koja je pre dvadesetak godina osvojila svet ‘na keca’, ljubimici Karla Lagerfelda, muzi Toma Forda i nepredvidivoj Njujorčanki sa srpskim navikama, piše Aleksandar Đuričić.

Modni ELLE insajder - Anja Stojković u rubrici WALK BY ANJA otkriva mini trikove kako klasičnom spoju suknje i džempera podariti trendi notu.

Branislava Kostić pokušava u Elle FENOMENU da detektuje maniju Instagrama i činjenicu koliko samo jedan kažiprst koji se kreće po ekranu smartphone telefona može da promeni volju i učini da se izgubi karakter osobe koja postaje samo još jedan klon modnih trendova?

U top priči septembarskog broja čeka vas sjajna tema COMING SOON u kojoj vas Adela i Branislava upoznaju sa nekim malo drugačijim dizajnerima čije vreme tek dolazi. Upoznaćete Teu, Mariju, Đorđa, Aidu, Marka i dva Milana čija dela nisu prošla nezapaženo, iako njihova lica tek postaju sada prepoznatljiva...

Šta još donosi SEPTEMBAR u Elle režiji saznajte 22. avgusta kada smo u prodaji!

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/