Duge crne suknje i haljine ravnog kroja, tamni oversized džemperi i obuća koja se čak ni ne uklapa u stajling. Već od momenta kada je prestala da živi sa Bradom Pittom, dok razvod još uvek nije ni bio okončan, Angelina je primetno promenila način oblačenja.

Uvek je isticala da su joj deca na prvom mestu i kako se trudi da provodi što više vremena sa njima, te je negde i logično da kada vodite brigo o šestoro dece, nije vam primarno da izgledate tip-top, već da odeća na vama prvenstveno bude komforna.

Međutim, komfor koji preferira jedna od najlepših žena na svetu, obavezno ide u kombinaciji sa bezličnim bojama, uglavnom onim tamnim i sa komadima koji se mahom ne uklapaju.

Glumica najčešće izgleda kao da je obukla prvo što je dohvatila iz ormara.

Crna suknja dužine tik ispod kolena, vuneni sivi kardigan koji se vezuje u pojasu i ravne sandale sa kaišićima u nude tonu, jedan je od najlošijih stajlinga koje je Angie u poslednje vreme prošetala. Iako je prilika za koju je odenula ovu neuglednu kombinaciju, takva da ovaj izgled može proći i kao regularan - glumica je išla u šoping sa decom, njen izbor je jednostavno odviše loš.

Kada vrednost vaše imovine premašuje cifru od 160 miliona i posedujete svu moguću pomoć u kući, od spremačica, preko kuvara do dadilja, nema baš mnogo opravdanja za to što dopuštate sebi da se u javnosti pojavite obučeni poput starice kojoj je izgled poslednja briga na svetu.

Nadamo se da Angelina nije odustala od mode, jer je njen stil bio sjajan primer jedinstvene kombinacije elegancije sa naglašenim seksepilom u kome je glumica izgledala senzacionalno, te briljirala iznova i iznova sa svakim novim pojavljivanjem.

Takođe, Angie je poznata po raznoraznim fazama, te smo skloniji ipak tome da verujemo kako to što ne mari za stil ima svoj rok trajanja.

Kako je izgledala glumica pogledajte na sledećoj stranici:

PageBreak

Na sledećoj stranici pogledajte nekoliko glumičinih poslednjih kombinacija koje dokazuju da ova nije izolovan slučaj i da ćemo od sada pa nadalje Angie viđati u all black ili all grey izdanjima!

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/