Svoj višedecenjski rad u svetu modelinga dao joj je za pravo da komentariše i podeli svoja zapažanja iz modnog sveta.

Umerena i spontana kakva je, Heidi neće ovde ogovarati bivše koleginice, pričati kakav je neki dizajner privatno, nego će obasniti zašto moda podrazumeva razonodu i šta za nju znači dobar par farmerica. Takođe, i zašto u njenom modnom svetu veliku ulogu igra animal print, kao i koje savete iskusnijih kolega je rado prihvatila. 

Evo njenih smernica, koje rado prihvatamo...

1. Moda nas čini moćnim 

"Moj svakodnevni stil ima uvek zanimljivo pitanje za mene: Koja osoba želiš danas da budeš? Biram odeću prema raspoloženju, ali i odeća ume da mi obezbedi određen vajb u kom volim da budem. To izgleda kao neka igra između osobe kakva bih volela da budem i osobe koja je tog dana ustala ujutru. U ovakvom odnosu veoma uživam, je zapravo pokazuje moć i snagu mode. Ne bih mogla da uživam u tome da mi svaki dan bude po pitanju odeće isti, jer ipak nisam ista osoba od juče, zar ne?"

2. Potražite inspiraciju

"Bar za mene velike inspiracija iz mojih modnih izbora su muzika i umetnost. Muzika pokreće mozak, dok je umetnost prijatna za oči."

3. Kombinujte različite printove

"Mislim da je anima print nova klasika i da nikada neće izaći iz mode. Moćan je, divlji, pomalo misteriozan, baš kako i treba savremena žena da izgleda. Ovo je dezen koji volim da nosim, a znam da ga nosi i voli i moja mama, on je za sve generacije. Lično praktikujem da uparim animal print sa cvetnim dezenima, a ponekad dodam i malo prugica."

4. Dress to impress

"To je modna mantra koju sam dobila od nemačkog dizajnera Michaela Michalskyog. Dakle, ako se spremate za večernji izlazak, uvek se odlično obucite...!

5. Nikad nećete pogrešiti sa dobrim parom farmerica

"Ormar mi je pun farmerica i verujem da su farmerice iz moje kolekcije postale moj omiljeni komad - tako su udobne. Obožavam da ih nadogradim štiklama ili patikama i običnim, belim majicama uz neki šašavi komad kojim začinim kompletan look. Obožavam boje i mislim da mi ormar postaje premali za sve stvari koje imam."

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/