Iako već broji više od nekoliko hiljada pratilaca na Instagramu, Iman i dalje svoj profil drži vrlo privatnim, intimnim, prepunim uspomenama iz srećnog perioda bračnog života dok je veliki David još uvek bio živ. Pored motivacionih postova i fotografija iz njenih slavnih modeling dana, Iman često objavljuje slike svoje najmlađe ćerke, bilo iz sadašnjih dana ili kada je njena ćerka koju je dobila u braku sa rok legendom, bila mala.

Prošle nedelje, Iman je objavila sliku Alexandrije Zahre Jones u čast njenog 17. rođendana.

"Kraljica mog srca Lexi Jones puni 17 godina! #selfportrait #LexiLove," Iman je napisala ispod objavljenog selfia na kome se vidi egzotična lepotica koja ima vrlo malo dodirnih tačaka sa roditeljima ali je definitivno izrasla u pravu lepoticu, vrlo neobičnu i atraktivnu.

Jones, koja ima nadimak Lexi, je rođena osam godina nakon što su se njeni roditelji venčali 1992. godine. Ona je drugo dete pevača koji iz prethodnog braka sa Angie Bowie ima sina Duncana Jonesa koji danas ima 46 godine i uspešan je engleski tv i filmski reditelj.

Alexandra je takođe i drugo dete slavnog modela koja ima ćerku Zulekhu Haywood (39) iz braka sa Spencerom Haywoodom. 

Nakon rođena malene Lexi, prema natpisima u novinama David se primirio i odlučio da bude porodični čovek, odbijajući i filmske ponude. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/