Ko god nas prati zna da ne volimo da zauzimamo nečiju stranu, ali još od kada su se sestre Hadid pojavile, mi smo nekako više "naginjali" ka Gigi. Jer upravo nas je ona sa malo rasnijom građom, zlatkastom bujnom kosom i punim usnama podsetila na kultne supermodele iz 90-ih: Cindy, Naomi, Claudia, Christy... 

Da je Gigi specijalna prepoznala je i ekipa Victoria's secret-a koji su je još pre dve godine angažovali za svoj ekstravagantni show. Daleko pre njene sestre pa i ostalih novih modeling lica. Od tada Gigi je prošla nekoliko FW izdanja zaredom, bila lice najjačih kampanja i borila se sa komentarima na društvemi mrežama na račun njene kilaže i figure.

Starija Hadid je takođe postala i street style superstar shodno broju postova koji se tiču njenog off-duty stila. 

Za odlazak na probe za najnoviji show VS-a, Gigi je ovih dana u Njujorku prošetala savršenu puderasto-nude kombinaciju. Inače, manekenka je veliki fan monohromatskih izdanja, a posebno nude kombinacija koje joj itekako pristaju uz beo ten i svetlu kosu. 

Vretenasta manekenka je za ovu priliku odenula kratak končani top od čipke kojim je otrkila svoj ravan stomak. Prelep top potpisuje Jonathan Simkhai čije kreacije praktikuje da nosi. Statement top Gigi je uparila crop pantalonama u sličnom tonu, dubokog struka sa dugmićima u nude boji i ravnim satenskim papučama Stuata Weitzmana koje je Gigi uradila u saradnji sa slavnim dizajnerom cipela. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/