Da su godine samo broj, poznata britanska filmska diva to nam dokazuje praktično svakim svojim pojavljivanjem.

Sijaset zvezda okupilo se na ovogodišnjem vencijanskom filmskom festivalu, te ćemo sve do 9. septembra prisustvovati manifestu prvoklasnih kreacija koje će iz dana u dan defilovati ovim crvenim tepihom.

Mlađe glumice bez problema izazivaju ovacije, pa čak i ako se ne pojave u spektakularnom izdanju sa potpisom vrhunskog  kreatora, a među starijm dama ovo za rukom polazi samo nekolicini, među njima je svakako predivna Helen.

Čuvena glumica ne prepusta sve svom prepoznatljivo šarmu, već i te kako drži do izgleda i za svako svoje javno pojavljivanje pažljivo bira outfite.

Ovoga puta za predpremijerno prikazivanje njenog novog filma The Leisure Seeker, u kome pored Donalda Sutherlanda tumači vodeću ulogu, Helen je odabrala šik haljinicu midi dužine sa cvetnim printomu divnim jesenjim bojama.

Čamac izrez, ustručena u pojasu, te lepršavog materijala sa blago zvonolikim rukavima, model se pored upečatljivog dezena isticao i ženstvenim krojem.

Uz dominantne šare i tonove na haljini, glumica je uparila jendobojne aksesoare: belu klač tašnicu, koja je napravila odličan balans sa bojom kose, te kožne rimljanke u bež nijansi.

Bez mnogo preterivanja, glumica nam je dokazala da je jedan efektan komad uvek drži priču na želeljnom nivou.

Za premijeru filma, koja se sinoć odigrala u Veneciji, glumica se opredelila za glamurozniji stajling i izazvala ovacije na crvenom tepihu.

Britanska dizajnerska kuća Sassi Holford često je izbor poznate glumice kada su u pitanju svečane prilike poput ove.

Elegantna večernja haljina koju je Helen ovaj put izabrala ističe se klasičnom ženstvenom siluetom, te suknjom sa žiponom i blagim karnerima u donjem delu.

Međutim, najveći utisak možda ostavlja izbor materijala, predivan saten u boji slonovače koji je davao dozu raskoši čitavom izdanju, te crni vez koji je krasio gornji deo i delikatno isticao dekolte.

Uz glamuroznu toaletu poznata glumica uparila je aksesoare u odgovarajućem tonu, duge viseće minđuše, te crne salonke i klač tašnicu.

Kako je izgledala poznata glumica pogledajte na sledećoj stranici:

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/