Glumica spada u red vrhunskih umetnica, onih koje biraju zahtevnije i izazovnije uloge, tako i izbor filmova (bar u poslednje vreme) u kojima možemo da je vidimo su autorski, a njena gluma vrhinska. 

Kirsten je miljenica i kritike i publike, a na aktuelnom filmskom festivalu Veneciji, juče se maestralno predstavila sa dva ostvarenje - Woodshock i Three Billboards Outside Ebbing, Missouri.

Nadamo se kako ćemo uskoro imati priliku da je vidimo i na filmskim platnima u našoj zemlji, a do tada komentarišemo njena dva modna izbora namenjena za crveni tepih. 

Kada se tokom dana pojavila na premijeri filma Woodshock, lepa plavuša podignuta na vrtoglavo visoke salonke, nosila je jednodelni cvetni komad koje potisuje luksuzna kuća Rodarte.

Kombinezon je cvetnog dezena, inspirisan sedemadesetim godinama 20. veka, sačinjen od crnog korseta preko koga pada lagani i lepršavi materijal.

Ono po čemu je komad specifičan, pored svoje prozračnosti, jesu karneri koji se nalaze na završetku rukava i nogavica. Retro momenti su veoma upečatljivi, tako da nas nije iznenadilo što je slučaj-karneri ponovila i na premijeri njenog drugog filma istog dana.  

Kako je Kirsten Dunst izgledala na premijeri filma Three Billboards Outside Ebbing, Missouri u Veneciji, pogledajte na sledećoj strani. 

PageBreak

Kada se pojavila na crvenom tepihu, predstavljajući film Three Billboards Outside Ebbing, Missouri, sve oči su bile uprte u nju. Izgledala je kao nežna sirena u svilenoj roze haljinu sa tufnama, koju takođe potpisuje Rodarte.

Haljina se sastoji od dve celine - gornjeg dela sa umetnutim cvetnim ukrasem na stomaku i suknje sačinjene od karnera. "Lady in pink" ovoga je puta diplomirala na karnerima, predstavljajući ih u dva navrata, te demobnstrirajući kako ovaj trendovski detalj da poneste u efektnoj dnevnoj i glamuroznoj večernjoj varijanti. 

Sezona karnera i dalje je u punojm jeku, a sa dolaskom jeseni u fokusu je print koji se sa njima uspešno kombinuje, dok je beauty departman nešto "smireniji".

Najbolji spoj modnog i beauty segmenta upravo je ovaj koji je iznela poznata glumica, blago talasasta kosa i naglaše crvene usane po uzoru na retro dive.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/