Na premijeri First They Killed My Father u Njujorku, leoa glumica pojavila se sa ocem Jonom Voightom i svojom decom.

Ako se osvrnemo unazad par meseci i u fokus stavimo njene modne izbore, možemo odmah da konstatujemo da je sinoćno Angelinino pojavljivanje bilo najženstvenije u proteklih par meseci. 

Tome je svakako doprineo elegantan izbor kreacije od šifona i falti koje su se spuštale do zemlje - drugim rečima, balska Diorova haljina.

Model je sečen u struku, lagano naglašava siluetu tela, a gornji deo skreće pažnju na njen dekolte i gola leđa. 

Haljina je neodređeno ljubičasto-sivkaste boje, a couture manir kreacije je blago pojačan svedenim nakitom koga čine komplet - ogrlica, minđuše narukvica.

I dalje, Oskarom nagrađena umetnica dosledna je svedenom make up-u, ali ciklama karmin na usnama je upotunio njen sofisticirani look.  

Ipak, rediteljka je uspela da skrene pažnju i na svoje tetovaže, jer joj je haljina golih ramena otkrila leđa i ruke na kojima su se nalazile vredne uspomene ispisane mastilom.

Podsetimo, poznata glumica ima istetovirane geografske koordinate mesta u kojima su se rodila njena deca, kao i molitvu na kmerskom jeziku. 

Na sledećoj stranici pogledajte kako je izgledala Angelina:

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/