Beyonce nas je odavno kupila moćnim vokalom, snažnim nastupima, ali i požrtvovanom ljubavlju prema fanovima, deci, suprugu, porodici i prijateljima. Zato je i zovemo uostalom Queen B. Međutim, polako počinje da gubi našu naklonost nakon serije drastičnih modnih promašaja koji nam nagoveštavaju da Bey ima prilično čudan i kontroverzan ukus za modu.

Dovoljno je da skrolujemo po njenom Instagramu pa da se blago rečeno šokiramo njenim odevnim izborima. Tako je u ponedeljak veče queen Bey postovala nekoliko slika svog poslednjeg outfita. Kao i uvek bilo je onih koji su smatrali da je diva "hot in pink" i da "izgleda odlično", ali bilo je i onih koji su smatrali da Beyonce izgleda kao Kim Kardashian.

Bey je širu plavu košulju sa roze cvetovima i mašnom uparila sa ekstremno uzanim pink pantalonama koje su na malo degutantan način istakle njene rasne obline i zadnjicu. Zvezdu albuma The Lemonade ništa nije sprečilo da pozira veoma ponosno i bez osmeha iz skoro svih uglova i tako podseti sve na Kardashian momente na Instagramu. 

Svetlo roze salonke, oversize naočare i tašna od zmijske kože su zaokružili ovaj diskutabilni look koji je dodatno učinjen kičastim uz pomoć kitnjastih minđuša u obliku kruške, narukvicama i prstenjem. 

Da ne budemo baš preoštri, slažemo se da bi sve bilo ok, da je samo umesto kožnih helanki obukla cigaret pantalone sa linijom u istoj ružičastoj boji. 

Na sledećoj strani pogledajte kako je izgledala Beyonce.

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/