Celebrity dame već neko vreme praktikuju da na glam događaje vode svoju decu. Victoria Beckham prednjači u tome, ali i Catherine Zeta Jones koja je nedavno sa ćerkom posetila reviju Michael Korsa na NYFW-u. Poslednja u nizu je Kate Moss koja je na reviju Topshopa u okviru London Fashion Weeka koji se završava danas, došla u pratnji svoje ćerke 14-godišnje Lile Grace Moss.

Ovo je inače debi u prvom redu mlade dame koju Moss ima iz veze sa Jeffersonom Hackom. 14-godišnja Lila je sedela sa majkom i novim urednikom britanskog Vogue magazina - Edwardom Enninfulom, dok su kompletnu reviju ispratili takođe u prvom redu i Olivia Palermo, Julia Restoin Roitfeld i Hannah Bronfman.

Mama i ćerka su bile odevene krajnje ležerno za ovu priliku. Kate je imala crni kombinezon uparen sa maslinasto zelenim čizmicama, dok je Lila Grace u skladu sa svojim mladim godina na reviju došla u kariranim pantalonama, beloj majici i kožnoj, kraćoj jaknici sjajne teksture.  

Iako Moss za sada nema u planu modeling karijeru poput Kaije Gerber, nikad se ne zna šta budućnost donosi ali sigurno ćemo u budućnosti još čuti o ovoj mladoj dami. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/