Jedan od najznačajnijih kulturnih događaja u Los Anđelesu - Hammer Museum Gala koji okuplja poznate ljude iz sveta umetnosti, mode, filma i kulture generalno, održan je po jubilarni petanaesti put.

S obzirom da je ovaj svečani događaj održan uz podršku čuvene italijanske dizajnerske kuće Bottega Veneta, logično je što se dobar deo poznatih dama koje su prisustvovale događaju pojavio u modelima ovog brenda.

Među njima se izdvojila Sarah Jessica Parker u dugoj crnoj haljini.

Iako je teško istaći se u naizgled regularnoj svečanom modelu, isto tako očekivane crne boje, glumici je to pošlo za rukom.

Duga haljina krojena je tako da prati liniju tela i ističe se visoko u struku, dok je dekolte na preklop istakao ovaj deo tela u prvi plan. 

Rebrasta struktura tkanine dodatno je naglašena, drugom, sjajnom vrstom materijala koji je u linijama dosezao do polovine haljine. Uski dugi rukavi i blago lepršava suknja naglasili su delikatnost i glamur modela.

Uz ovaj efektan komad bilo je sasvim dovoljno da se na polju beauty departmana igra na sigurno, te je Sarah oči nagasila izuzetno tamnom smokey eyes tehnikom, dok je za usne izabrla nude ton ružičaste.

Puštena kosa isfenirana na ravno, te sitni aksesoari u vidu dijamantskih minđuša i ogrlice, bili su dovoljni da zaokruže glam outfit. 

Kako je izgledala glumica pogledajte na sledećoj stranici:

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/