Definitivno jedna od omiljenih kombinacija 64-godišnje Brigitte jeste spoj pantalona sa blejzerom, ali u stilu sportske elegancije.

Kada bira elegantnije stajlinge, prva dama Francuske opredeljuje se za haljine i to one iznad kolena, ali kada su u pitanju formalne, ali ne tako svečane prilike onda uglavnom bira provernu kombinaciju: sako u spoju sa farmericama ili pantalonama, dok je ispod sakoa basic majica ili košulja.

Blejzeri za koje se mahom opredeljuje sličnog su kroja, ističu se naglašenim ramenima i ustručenim pojasnim delom i to su uglavnom modeli sa potpisima Oliviera Rousteinga za Balmain i Alexandra Vauthiera.

Brigette je za stilizovanje ovog outfita izabrala sako na dvoredno kopčanje sa zlatnom dugmadi, nalik onima na starim oficirskim uniformama. Sivi ton sakoa uparila je sa jeansom i salonkama, a da sve poprimi formalniju dozu, pobrinula se blistavo bela košulja.

Kombinacija beljzera i jeansa, omiljena je mlađim generacijama, jer pored toga što je jednostavna može lako da se uklopi u poslovnom okruženju, ali i tokom izlaska.

Međutim, Brigitte nam svojim odličnim primerom dokazuje da ovaj spoj uopšte ne mora biti rezervisan niti za neformalnije prilike, niti za mlađe generacije.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/